Beste Angeline,
Dank je voor je geweldige workshop. De meiden hebben genoten. We hebben er nog gezellig over nagebabbeld. Wat heb jij een brok van kennis en ervaring zeg….
Als we nog eens wat tips nodig hebben dan weten we je te vinden.
En we hebben een leuke wetenswaardigheid bijgeleerd… die van het toupetje. Die zullen we niet snel vergeten:-).

Claudia de Leeuw

Hoi Angeline, ik heb intussen wat van mn eigen kleding kleding “herontdekt” en ben ik gaan dragen. Wat ik ook merk (dat vind ik zelf ook leuk om te ontdekken) dat ik meer zorg heb voor wat ik aantrek/combineer. En dat dat ook wordt “gezien”. Ik heb bijv een overhemdjurk die ik al lang had maar nooit gedragen nu met jouw tips in gedachten gewoon ben heb aangetrokken😄. Mn vriend was helemaal verrast door het resultaat. De waaier en t boekje heb ik altijd bij me. Maar ik merk dat ik ook veel heb gehad aan de pas-sessies bij jou😉. Heb wat meer lef gekregen en kan gerichter op pad voor iets nieuws.

Annemarie

We hebben een heerlijke moeder/dochter ochtend gehad in Apeldoorn.
Angeline is een enthousiaste vrouw met verstand van kleur en stijl die haar kennis en ervaring op een prettige wijze deelt.
We zijn in het bezit van een prachtige kleurenwaaier en weer een leuke herinnering aan een heerlijke dag rijker!

Sabine Laar

Hoi Angeline,
Nogmaals bedankt voor de geweldige dag! We vonden het heel gezellig en hebben er veel aan gehad!!

Fijn weekend! Angelique

Angelique van Dijk, Monique en Jolanda

Lieve Angeline, het is al weer een paar jaar geleden dat ik bij jou ben geweest voor een kleur advies. En nog elke dag heb ik daar plezier van ! Ik weet nu welke kleuren ik voor mijn basis kleding kan gebruiken en om accenten toe te voegen.  Ook ben ik zeer tevreden met het make up advies. De complimenten die ik nog steeds krijg heb ik aan jou te danken !

Bernadette Tijssen

Angeline , hartelijk bedankt voor alle make up, kleur en stijl tips. Superblij mee. Je neemt alle tijd en het voelde meteen heel vertrouwd. Goeie adviezen waar je voor altijd wat aan hebt. En kleding kopen is nu veel eenvoudiger geworden. Studio Kleur en Stijl is echt een aanrader!

Deddy vd Linde