Kleurenanalyse Marco
Voor en na de kleurenanalyse
Voor en na de kleurenanalyse

Ontdek de kleuren die u laten stralen

Met de kleurenanalyse krijgt u informatie over het effect dat kleur op u heeft. Ik gebruik het unieke systeem van Art of Image om te kijken welke kleuren u het mooiste staan.

De tinten van uw gezicht, haar en ogen vormen het uitgangspunt. Deze uitgebreide kleurenanalyse duurt 1,5 uur zodat u echt voeling krijgt met de informatie die ik u aanreik.

De haarkleur is cruciaal en wordt als eerste vastgesteld met behulp van het Hair Color System met natuurhaar stalen. Op basis van de kleurhoogte en het karakter (koel, warm of neutraal) kan de kapper eventueel aan de slag. Het Hair Color System werkt voor elk kleurhuis.

Daarna stellen we een handige kleurenwaaier met 42 persoonlijke kleuren samen. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw persoonlijke kleuren. Uw kledingaankopen worden vanaf nu gegarandeerd een succes.

 

Art of Image waaier met stevige mannenkleurenSpeciaal voor mannen

Voor mannen werk ik met een speciale waaier met aandacht voor de zogenaamde stevige mannenkleuren. De kleuren voor kostuums, overhemden en vrijetijdskleding zijn hierin overzichtelijk gerangschikt. Het persoonlijke stijlpaspoort past in de binnenzak en is zo altijd binnen handbereik tijdens het winkelen.

Een extra waaier met - meer algemene maar niet minder belangrijke - stijltips is een optie.
Een leuke aanvulling zijn de digitale voor en na foto’s voor een goed beeld van het effect van de kleuren. U ontvangt ze na afloop van het advies via de mail.

Met kleuren die bij u passen, komt u goed tot uw recht. Zakelijk en privé.

Neem contact met mij op voor een kleurrijke start.